Brusné kameny Naniwa – špičková japonská kvalita pro dokonalé ostří
Japonské brusné kameny Naniwa jsou všeobecně považovány za nejlepší brusné kameny na světě. Vyrábějí se v japonské Ósace již od 40. let 20. století a díky své výjimečné kvalitě, přesnosti a dlouhé životnosti si získaly důvěru profesionálů i náročných amatérů po celém světě. Není náhodou, že se používají také na prestižních soutěžích jako je World Sushi Cup Japan, kde záleží na každém mikronu ostří.
V naší nabídce najdete čtyři hlavní řady kamenů Naniwa:
Naniwa Basic (dříve Multi Stone)
- Cenově dostupná řada kombinovaných kamenů určena pro začátečníky
-Vyžaduje odmočení 10–20 minut před použitím.
Naniwa Standard (dříve Traditional)
- Základní japonská řada vyráběná v Japonsku, vhodná pro "obyčejné" nože
- Vyžaduje odmočení 10–20 minut před použitím.
Naniwa Advance (Super Stone / S2)
- Vyšší třída určena pro kvalitní nože
- Splash & go – není potřeba kámen předem namáčet.
Naniwa Chocera Pro (Professional)
- Nejvyšší řada Naniwa určena pro japonské nože (VG10, SG2, ZDP-189)
- Není potřeba kámen předem namáčet.
- Maximální přesnost, výjimečný výkon a minimální opotřebení.
Nevíte jaký kámen vybrat? Přečtěte si tento článek – Jak vybrat brusný kámen?