Jednostranně broušené nože

Kaneyoshi 兼義

Jednostranně broušené nože jsou symbolem tradičního japonského řemesla a preciznosti. Díky specifickému úhlu broušení umožňují extrémně přesné řezy s minimálním odporem, což ocení především profesionální kuchaři a nadšenci do japonské kuchyně. Tyto nože jsou ideální pro přípravu japonských pokrmů a excelují ve filetování ryb, krájení sashimi nebo přesného zpracování zeleniny.

Je však důležité vědět, že nože v této kategorii nejsou vyrobeny z nerezové, ale z uhlíkové oceli. To znamená, že vyžadují vyšší nároky na údržbu – důkladné sušení po použití a péči o čepel, aby nedocházelo k oxidaci. Pokud hledáte univerzální nůž na každodenní použití s minimální údržbou, doporučujeme prozkoumat naše ostatní kategorie japonských nožů.

Pro ty, kdo chtějí zažít pravou japonskou ostrost a preciznost, jsou jednostranně broušené nože skvělou volbou!

Kaneyoshi Yanagiba 210 mm SK5
Novinka
1 790 Kč

Tradiční nůž s dlouhou a úzkou čepelí, ideální pro precizní krájení ryb a přípravu sashimi....

Kód: 30995
Kaneyoshi Deba 165 mm SK5
Novinka
1 990 Kč

Deba 出刃 je tradiční japonský robustní nůž pro zpracování ryb. Délka čepele: 165 mm Ocel:...

Kód: 30992
Kaneyoshi Yanagiba 210 mm White Steel
Novinka
5 290 Kč

Tradiční nůž s dlouhou a úzkou čepelí, ideální pro precizní krájení ryb a přípravu sashimi....

Kód: 30563
Kaneyoshi Deba 165 mm White Steel
Novinka
4 990 Kč

Deba 出刃 je tradiční japonský robustní nůž pro zpracování ryb. Délka čepele: 165 mm Ocel:...

Kód: 30560
Kaneyoshi Yanagiba 270 mm White Steel
Novinka
6 990 Kč

Tradiční nůž s dlouhou a úzkou čepelí, ideální pro precizní krájení ryb a přípravu sashimi....

Kód: 30565
Kurouchi Santoku 165 mm Blue Steel
Novinka
1 790 Kč

Univerzální nůž s širokou čepelí, vhodný pro krájení zeleniny, masa i ryb. Délka čepele: 165 mm...

Kód: 30568
Kurouchi Nakiri 165 mm Blue Steel
Novinka
1 790 Kč

Nůž na krájení všech druhů zeleniny. Délka čepele: 165 mm Ocel: Aogami 2 (uhlíková ocel –...

Kód: 30569
Kaneyoshi Deba 150 mm White Steel
Novinka
4 590 Kč

Deba 出刃 je tradiční japonský robustní nůž pro zpracování ryb. Délka čepele: 150 mm Ocel:...

Kód: 30559
Kaneyoshi Yanagiba 180 mm White Steel
Novinka
4 990 Kč

Tradiční nůž s dlouhou a úzkou čepelí, ideální pro precizní krájení ryb a přípravu sashimi....

Kód: 30562
Kaneyoshi Yanagiba 240 mm White Steel
Novinka
5 890 Kč

Tradiční nůž s dlouhou a úzkou čepelí, ideální pro precizní krájení ryb a přípravu sashimi....

Kód: 30564
Kaneyoshi Deba 120 mm White Steel
Novinka
3 990 Kč

Deba 出刃 je tradiční japonský robustní nůž pro zpracování ryb. Délka čepele: 120 mm Ocel:...

Kód: 30558
Kaneyoshi Yanagiba 270 mm left White Steel
Novinka
10 590 Kč

Tradiční nůž s dlouhou a úzkou čepelí, ideální pro precizní krájení ryb a přípravu sashimi....

Kód: 30585
12 položek celkem