KETU 3
Yaxell Ketu 3 je vyroben z třívrstvé nerezové oceli s jádrem z práškové oceli SG2. Na čepeli je vyražen umělecký důlkovaný vzor. Za pomoci speciálního tepelného zpracování dosahuje ocel SG2 tvrdosti 63HRC. Nože Yaxell Ketu se vyznačují výjimečným dlouhotrvajícím ostřím.
Yaxell Ketu je registrovaná ochranná známka společnosti Yaxell Corporation. Ketu znamená v japonštině „ryzí a čistý".
Yaxell KETU 3 má elegantní rukojeť z černého bukového dřeva se samurajským erbem. Na koncovce nože je na rozdíl od tradičního vyraženého loga krásně zpracované vypouklé logo Yaxell v kanji.
Nůž Yaxell Ketu Konata je vybaven extra širokou čepelí, která umožňuje snadné nabírání...
Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Délka čepele: 100 mm Jak brousit japonské...
Pro vykosťování masa, drůbeže a ryb. Délka čepele: 150 mm Jak brousit japonské nože?
Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm Jak brousit japonské nože?
Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm Jak...
Všestranný nůž pro krájení všech druhů masa, zeleniny i ovoce. Délka čepele: 150 mm Jak brousit...
Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm...
Pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary. Délka čepele: 165...