Nože a nádobí v rukách šéfkuchařů

Kristína Nemčková

Ambassadorka nožů značky YAXELL a vítězka 3. řady soutěže MasterChef Česko, kterou v roce 2019 vyhrála v 17 letech a stala se tak nejmladší vítězkou na světě. Je autorkou kuchařské knihy #UPGRADE, díky které ji zařadil Forbes mezi výběr 30pod30. Pracovala v dvoumichelinské restauraci Story v Londýně na pozici Chef de Partie a nyní zastává pozici Demi Chef de Partie v nejlepší restauraci světa se třemi michelinskými hvězdami, Geranium v dánské Kodani. Od roku 2022 je také ambasadorem Českého gastronomického institutu.

 



Lukáš Neckář

Šéfkuchař s dvacetiletou praxí a milovník asijské kuchyně. Zakladatel unikátního konceptu ColorSushi s vlastní produkcí a zábavou, ale také lektor způsobu zdravého stravování. 

 

      


David Valíček

Showman, ale především vynikající kuchař – to je David Valíček, který při cestě za svým snem otevřít restauracikurzy vaření ve svém rodném regionu podrobil svoje schopnosti zkoušce v řadě světově uznávaných restauracích. Můžete jen hádat, kterou značku nožů si pro svojí práci vybral.


 

 

Jakub Horák

Ambasador nožů značky YAXELL, je prvním Evropanem, který získal titul mistra světa v japonském vaření na soutěži Washoku World Challenge. Jakub, pocházející z Plzně, se začal věnovat japonské kuchyni v patnácti letech a postupně si vybudoval renomé díky svému talentu a tvrdé práci. Po získání kuchařského stipendia v Japonsku, kde studoval a pracoval v prestižních restauracích, se stal uznávaným šéfkuchařem v restauraci Yamato v Praze. Své znalosti a zkušenosti nyní předává dalším nadšencům prostřednictvím vlastních kurzů japonského vaření.

 

 

Richard Tomáš

Richard Tomáš, mistr světa v sushi a ambasador nožů YAXELL, se stal prvním Čechem, který získal prestižní titul Grand World Champion na World Sushi Cup Japan 2022. Jeho cesta k mistrovství vedla přes výuku od legendárních japonských mistrů, jako jsou Masayoshi Kazato, Tadashi Yamagata a Hirotoshi Ogawa. Po bohatých zkušenostech ze zahraničních restaurací působí již více než deset let v renomované restauraci YAMATO v Praze.

Petra Vindyšová

Finalistka TOP 3 v populární soutěži MasterChef. Violoncelistka z Liberce, která umně propojuje tóny hudby a vynikajícího jídla. Absolventka stáže v Prague Michelin Star restaurant FIELD of chef Radek Kašpárek. Diváci ji znají i ze Snídaně s Novou.

V současnosti působí jako chef v Etapa PG foodies. Kromě toho má svoji vlastní značku Mňam dočíči.
 

 

 
Zpět do obchodu