Nože na maso, Strana 2
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 165 mm Jak brousit...
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm Jak brousit...
Dlouhá verze všestranného kuchařského nože. Vhodný pro zkušené kuchaře. Délka čepele: 255 mm...
Výjimečně krásný a dokonale zpracovaný Kiritsuke nůž Yaxell Super GOU Ypsilon poskytuje nejvyšší...
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm Jak brousit...
Výjimečně krásný a dokonale zpracovaný nůž Santoku z řady Yaxell Super GOU Ypsilon poskytuje...
Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 255 mm...