Nože na maso
Univerzální nůž s širokou čepelí, vhodný pro krájení zeleniny, masa i ryb. Délka čepele: 165 mm....
Univerzální nůž s širokou čepelí, vhodný pro krájení zeleniny, masa i ryb. Délka čepele: 165 mm....
Tradiční všestranný nůž vhodný pro hobby i profesionální kuchaře. Délka čepele: 200 mm ...
Japonská verze kuchařského nože. Vhodný pro krájení větších kusů masa, ryb. Délka čepele: 200 mm...
Tradiční všestranný nůž vhodný pro hobby i profesionální kuchaře. Délka čepele: 200 mm ...
Japonská verze kuchařského nože. Vhodný pro krájení větších kusů masa, ryb. Délka čepele: 200 mm...
Zmenšená verze santoku. Vhodný pro krájení menších kusů masa a zeleniny. Délka čepele: 125 mm...
Nůž s úzkou čepelí, určený pro vykosťování masa, drůbeže a ryb. Délka čepele: 150 mm...
Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 165 mm Jak brousit...
Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm Jak brousit...
Výjimečně krásný a dokonale zpracovaný kuchařský nůž Yaxell Super GOU Ypsilon poskytuje nejvyšší...
Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm Jak brousit...