Nůž s pouzdrem zdarma, Strana 2
Japonská verze kuchařského nože. Vhodný pro krájení větších kusů masa, ryb. Délka čepele: 200 mm...
Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm Jak brousit japonské nože?
Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm...
Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm Jak...
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 165 mm Jak brousit...
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm Jak brousit...
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm Jak brousit...
Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 120 mm Jak brousit...
Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 165 mm Jak brousit...
Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm Jak brousit...
Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm Jak brousit...