Pánve na plynový sporák
Nejen na plyn, ale i na elektrický sporák včetně sklokeramické desky se hodí pánve z této kategorie. Jsou vyrobeny z moderních nepřilnavých materiálů za použití inovativních technologií. Lze na nich připravovat pokrmy bez tuku, aniž by se připálily. Vybírejte z několika velikostí. Pokud využíváte indukční ohřev, je třeba sáhnout po speciálně upravených pánvičkách.
Vlastnosti pánví na plynový sporák
- Kvalitní materiály i zpracování
- Dokonalý kuchyňský pomocník
- Rychlé a snadné vaření
- Dlouhá životnost – záruka 25 let na rovnost dna
- Nízká spotřeba energie
- Moderní design
- Nepřilnavost i bez použití tuků
- Spolehlivý zákaznický servis
Pánvičky najdou široké využití
Masové rolády, dušená zelenina, ale třeba i smažené řízky – nejen tato jídla připravíte na pánvičce se zvýšeným okrajem. Tu s nízkým můžete využít k přípravě míchaných vajec, omelet, steaků a všech na prudko připravovaných pokrmů. Dno se ani po letech nedeformuje, což zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla a úsporu energie. Nezapomeňte na skleněnou pokličku, která umožňuje zejména dušení a ještě více pomáhá snížit spotřebu elektřiny nebo plynu.
Další výhody nádobí Gastrolux
Pánve, stejně jako ostatní nádobí Gastrolux, mají rukojeti připevněny moderní technologií bez šroubů a nýtů, takže drží velmi pevně. Navíc jsou odolné vůči vysokým teplotám, díky čemuž je možné vložit pánev do rozpálené trouby a jídlo ohřát nebo zapéci. Speciálně upravený okraj umožní vylévání obsahu bez potřísnění povrchu nádoby. Výrobce s více než padesátiletou tradicí zkrátka rozumí potřebám kuchařů a snaží se jim vaření maximálně usnadnit a zpříjemnit.
A co je na pánvích Gastrolux nejlepší? Jsou ideální jak pro profesionální, tak pro hobby kuchaře. Těm prvním urychlí práci a těm druhým pomohou proniknout do tajů přípravy pokrmů a třeba i položit základy lásce na celý život.
Čtvercový tvar pánve nejvíce oceníte při smažení řízků a pečení nákypů, lasagní a buchet....