RAN 69 / RAN 69 PLUS
Vítěz spotřebitelských soutěží
Čepel nožů řady RAN 69 je tvořena jádrem ze "super oceli" VG 10. Kromě 69 vrstev vrstev damaškové oceli je zdobí také ručně vytepané logo na čepeli a koncovce rukojeti. Nože této řady se mohou pochlubit tvrdostí 61 HCR i mnoha oceněními v nezávislých spotřebitelských testech.
Rukojeť nožů řady RAN 69 je zhotovena z černé plátnové micarty, což je mimořádně odolný a trvanlivý materiál vyrobený z pryskyřice a plátna. Konec rukojeti je vyroben z nerez oceli, která noži dodává mimořádnou stabilitu a zaručuje pohodlí pří práci. Čtyři písmena na čepeli znamenají "vícevrstvý nůž", na koncovce rukojetí je napsáno "senzační".
Využijte speciální slevu 10 % od šéfkuchaře Lukáše Neckáře na nůž RAN PLUS SANTOKU, který pravidelně získává ocenění v nezávislých testech damascénských nožů jako nejlepší volba na trhu.
Univerzální nůž s širokou čepelí, vhodný pro krájení zeleniny, masa i ryb. Délka čepele: 165 mm....
Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Vhodný do každé kuchyně. Délka čepele: 120...
Tradiční všestranný nůž vhodný pro hobby i profesionální kuchaře. Délka čepele: 200 mm ...
Japonská verze kuchařského nože. Vhodný pro krájení větších kusů masa, ryb. Délka čepele: 200 mm...
Nůž s dlouhou úzkou čepelí ideální pro krájení masa a filetování ryb. Délka čepele: 180 mm...
Asijský zeleninový nůž pro krájení na velmi tenké plátky a nudličky. Délka čepele: 180 mm Pravý...
Dlouhá verze všestranného kuchařského nože. Vhodný pro zkušené kuchaře. Délka čepele: 255 mm...
Zmenšená verze kuchařského nože. Vhodný pro krájení masa, ryb i zeleniny. Délka čepele: 150 mm...
Zmenšená verze santoku. Vhodný pro krájení menších kusů masa a zeleniny. Délka čepele: 125 mm...
Zmenšená verze filetovacího nože. Určený pro krájení masa a filetování ryb. Délka čepele: 150 mm...
Nůž se zubatým ostřím určený pro krájení chleba a ostatních druhů pečiva. Délka čepele: 230 mm...
Speciální ohebný nůž pro filetování a čištění ryb i masa. Délka čepele: 160mm Vyrobeno v...