Rendlíky pro indukční ohřev
Také jste propadli kouzlu indukce? Nebo na ni teprve přecházíte a musíte si pořídit nové nádoby na vaření? Nádobí pro běžný ohřev totiž na tuto moderní technologii nereaguje a jídlo v něm jednoduše neuvaříte. Pokud si však vyberete některý z rendlíků na indukci, výsledek je jistý. Rozměr vhodný pro vaše konkrétní potřeby zvolíte přímo u detailu produktu.
Vlastnosti rendlíků na indukci
- Vysoká kvalita
- Nepřilnavé dno
- Odolnost proti poškrábání
- Rovné dno
- Velmi snadná údržba
- Lze vložit do rozehřáté trouby
- Moderní design
- Nízká spotřeba energie
Vaření v indukčním rendlíku bez připalování
Stojí možná na okraji priorit při pořizování nového nádobí, snad si někdo řekne, že se bez něj obejde. Ale to, že je rendlík skvělým pomocníkem v kuchyni, je neoddiskutovatelné. Jako stvořený je například na rozpouštění másla.
Pokrmy, jako jsou kaše, pudinky a krémy, se rády připalují. Pokud si však pořídíte kvalitní rendlík na indukci, můžete dát sbohem všem neúspěšným pokusům, které končí nepoživatelnou kaší a zničeným nádobím. Nepřilnavé rendlíky Gastrolux jsou v boji proti připalování skutečnými mistry ve svém oboru. Hodí se proto i pro kuchařské začátečníky.
Výhody navíc
Dno se časem nedeformuje, vydrží perfektně rovné po dlouhá léta. Toto výrobce garantuje pětadvacetiletou zárukou. Speciálně navržený okraj zabraňuje stékání omáček a ostatních pokrmů po vnějším povrchu nádoby při vylévání. Rukojeť se neuvolňuje, její dokonalé uchycení bez nýtů a šroubů si firma nechala dokonce patentovat. Navíc je odolná vůči vysokým teplotám (až 260°C), takže můžete rendlík vložit i do rozpálené trouby.
V sortimentu značky Gastrolux najdete také další druhy nádobí pro různé druhy přípravy jídel, například hrnce, kastroly, pánvičky. Nezapomeňte na skleněnou pokličku, která pomáhá snížit spotřebu elektrické energie.