YAXELL nože, Strana 5

Zmenšená verze santoku. Vhodný pro krájení menších kusů masa a zeleniny.Délka čepele: 125...

Univerzální nůž s širokou čepelí, vhodný pro krájení zeleniny, masa i ryb. Délka čepele: 165 mm....

Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Vhodný do každé kuchyně. Délka čepele: 120...

Všestranný nůž pro krájení všech druhů masa, zeleniny i ovoce. Délka čepele: 150 mm Jak brousit...

Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm Jak...

Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm...

Pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary. Délka čepele: 165...

Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm Jak brousit japonské nože?

Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Délka čepele: 100 mm Jak brousit japonské...

Pro vykosťování masa, drůbeže a ryb. Délka čepele: 150 mm Jak brousit japonské nože?