YAXELL nože, Strana 6
Ideální na sushi, krájení ryb a větších kousků masa. Nový tvar čepele pro dokonalý řez. Délka...
Filetovacího nůž určený pro krájení masa a filetování ryb. Délka čepele: 150 mm Japonský...
Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 180 mm Jak brousit...
Pro vykosťování masa, drůbeže a ryb. Délka čepele: 150 mm Jak brousit japonské nože?
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 180 mm Jak brousit...
Nůž pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky apod. Délka čepele: 180 mm...
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 180 mm Jak brousit...
NOVÝ MODEL! Nůž pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky apod. Délka čepele:...
Nůž Yaxell Ketu Konata je vybaven extra širokou čepelí, která umožňuje snadné nabírání...
Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Délka čepele: 100 mm Jak brousit japonské...
Zmenšená verze santoku. Vhodný pro krájení menších kusů masa a zeleniny.Délka čepele: 125...