YAXELL nože, Strana 6
Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 180 mm Jak brousit...
Speciální dlouhý ohebný nůž pro filetování a čištění ryb i masa. Délka čepele: 230mm Vyrobeno v...
Univerzální nůž s širokou čepelí, vhodný pro krájení zeleniny, masa i ryb. Délka čepele: 165 mm....
Tradiční všestranný nůž vhodný pro hobby i profesionální kuchaře. Délka čepele: 200 mm Japonský...
Nůž pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky apod. Délka čepele: 180 mm...
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 180 mm Jak brousit...
Nůž Yaxell Ketu Konata je vybaven extra širokou čepelí, která umožňuje snadné nabírání...
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 180 mm Jak brousit...
Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Délka čepele: 100 mm Jak brousit japonské...
Nůž s vlnkovaným ostřím na chlebíčky a sendviče. Délka čepele: 150 mm Jak brousit japonské nože?
Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Vhodný do každé kuchyně. Délka čepele: 120...
Filetovacího nůž určený pro krájení masa a filetování ryb. Délka čepele: 150 mm Japonský...