YAXELL nože, Strana 7
Filetovacího nůž určený pro krájení masa a filetování ryb. Délka čepele: 150 mm Japonský...
Pro vykosťování masa, drůbeže a ryb. Délka čepele: 150 mm Jak brousit japonské nože?
Zmenšená verze santoku. Vhodný pro krájení menších kusů masa a zeleniny.Délka čepele: 125...
Nůž s vlnkovaným ostřím na krájení chleba a pečiva. Impozantní čepel složená ze 161 vrstev...
Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm Jak brousit japonské nože?
Elegantní černá Magnetická lišta YAXELL na 8 nožů v provedení ořech Celková délka: 49 cm.
Profesionální bruska na kuchyňské nože Ostré nože v 60 sekundách! Záruka: 7 let...
NOVÝ MODEL! Nůž pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky apod. Délka čepele:...
Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli - nový zakřivený tvar Délka čepele: 150...
Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm Jak...
Všestranný nůž pro krájení všech druhů masa, zeleniny i ovoce. Délka čepele: 150 mm Jak brousit...
Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 255 mm...