YAXELL, Strana 6
Yaxell Corporation převzal tradiční dovedností starých kovotepců a tvorbě profesionálních kuchyňských nožů se věnuje již od založení společnosti v roce 1932. Spojuje nejmodernější technologie a nepřekonatelné zkušeností tradičních řemeslníků. Noże Yaxell jsou vyráběny ručně nejlepšími a nejzkušenějšími nožíři z města Seki – tradičního místa výroby samurajských mečů.
Prvotřídní systém provozní kontroly zaručuje nejvyšší kvalitu každé položky opouštějící závod. Vlastní oddělení plánování a vývoje výrobků zohledňuje zkušenosti amatérských i profesionálních uživatelů z celého světa, na jejichž základě pak zruční řemeslníci zhotovují jedinečné výrobky. Japonské nože nalézají celosvětové uznání a společnost Yaxell patří mezi pět největších výrobců nožů na světě, na trh dodává každoročně asi 3–4 miliony nožů. Každý nůž je originál, na světě neexistují dva naprosto stejné. Takový originál můžete mít doma i vy!
Pro vykosťování masa, drůbeže a ryb. Délka čepele: 150 mm Jak brousit japonské nože?
Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 180 mm Jak brousit...
Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Vhodný do každé kuchyně. Délka čepele: 120...
Nůž pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky apod. Délka čepele: 180 mm...
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 180 mm Jak brousit...
Filetovacího nůž určený pro krájení masa a filetování ryb. Délka čepele: 150 mm Japonský...
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 180 mm Jak brousit...
Nůž Yaxell Ketu Konata je vybaven extra širokou čepelí, která umožňuje snadné nabírání...
NOVÝ MODEL! Nůž pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky apod. Délka čepele:...
Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Délka čepele: 100 mm Jak brousit japonské...
Nůž s vlnkovaným ostřím na chlebíčky a sendviče. Délka čepele: 150 mm Jak brousit japonské nože?
Stránka 6 z 10 - 115 položek celkem