YAXELL, Strana 7
Yaxell Corporation převzal tradiční dovedností starých kovotepců a tvorbě profesionálních kuchyňských nožů se věnuje již od založení společnosti v roce 1932. Spojuje nejmodernější technologie a nepřekonatelné zkušeností tradičních řemeslníků. Noże Yaxell jsou vyráběny ručně nejlepšími a nejzkušenějšími nožíři z města Seki – tradičního místa výroby samurajských mečů.
Prvotřídní systém provozní kontroly zaručuje nejvyšší kvalitu každé položky opouštějící závod. Vlastní oddělení plánování a vývoje výrobků zohledňuje zkušenosti amatérských i profesionálních uživatelů z celého světa, na jejichž základě pak zruční řemeslníci zhotovují jedinečné výrobky. Japonské nože nalézají celosvětové uznání a společnost Yaxell patří mezi pět největších výrobců nožů na světě, na trh dodává každoročně asi 3–4 miliony nožů. Každý nůž je originál, na světě neexistují dva naprosto stejné. Takový originál můžete mít doma i vy!

Nůž s vlnkovaným ostřím na chlebíčky a sendviče. Délka čepele: 150 mm Jak brousit japonské nože?

Pro vykosťování masa, drůbeže a ryb. Délka čepele: 150 mm Jak brousit japonské nože?

Nůž s vlnkovaným ostřím na krájení chleba a pečiva. Impozantní čepel složená ze 161 vrstev...

Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli - nový zakřivený tvar Délka čepele: 150...

Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm Jak...

Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm Jak brousit japonské nože?

Pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary. Délka čepele: 165...

Všestranný nůž pro krájení všech druhů masa, zeleniny i ovoce. Délka čepele: 150 mm Jak brousit...

Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 255 mm...

Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm...

Speciální dřevěné pouzdro je vhodné na všechny kuchařské nože o délce čepele 240 mm a 255mm.
Stránka 7 z 8 - 93 položek celkem