YAXELL, Strana 7
Yaxell Corporation převzal tradiční dovedností starých kovotepců a tvorbě profesionálních kuchyňských nožů se věnuje již od založení společnosti v roce 1932. Spojuje nejmodernější technologie a nepřekonatelné zkušeností tradičních řemeslníků. Noże Yaxell jsou vyráběny ručně nejlepšími a nejzkušenějšími nožíři z města Seki – tradičního místa výroby samurajských mečů.
Prvotřídní systém provozní kontroly zaručuje nejvyšší kvalitu každé položky opouštějící závod. Vlastní oddělení plánování a vývoje výrobků zohledňuje zkušenosti amatérských i profesionálních uživatelů z celého světa, na jejichž základě pak zruční řemeslníci zhotovují jedinečné výrobky. Japonské nože nalézají celosvětové uznání a společnost Yaxell patří mezi pět největších výrobců nožů na světě, na trh dodává každoročně asi 3–4 miliony nožů. Každý nůž je originál, na světě neexistují dva naprosto stejné. Takový originál můžete mít doma i vy!
NOVÝ MODEL! Nůž pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky apod. Délka čepele:...
Nůž s vlnkovaným ostřím na krájení chleba a pečiva. Impozantní čepel složená ze 161 vrstev...
Elegantní černá Magnetická lišta YAXELL na 8 nožů v provedení ořech Celková délka: 49 cm.
Zmenšená verze santoku. Vhodný pro krájení menších kusů masa a zeleniny.Délka čepele: 125...
Pro vykosťování masa, drůbeže a ryb. Délka čepele: 150 mm Jak brousit japonské nože?
Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli - nový zakřivený tvar Délka čepele: 150...
Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm Jak brousit japonské nože?
Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm Jak...
Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Vhodný do každé kuchyně. Délka čepele: 120...
Všestranný nůž pro krájení všech druhů masa, zeleniny i ovoce. Délka čepele: 150 mm Jak brousit...
Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 255 mm...
Stránka 7 z 10 - 115 položek celkem