YAXELL, Strana 9
Yaxell Corporation převzal tradiční dovedností starých kovotepců a tvorbě profesionálních kuchyňských nožů se věnuje již od založení společnosti v roce 1932. Spojuje nejmodernější technologie a nepřekonatelné zkušeností tradičních řemeslníků. Noże Yaxell jsou vyráběny ručně nejlepšími a nejzkušenějšími nožíři z města Seki – tradičního místa výroby samurajských mečů.
Prvotřídní systém provozní kontroly zaručuje nejvyšší kvalitu každé položky opouštějící závod. Vlastní oddělení plánování a vývoje výrobků zohledňuje zkušenosti amatérských i profesionálních uživatelů z celého světa, na jejichž základě pak zruční řemeslníci zhotovují jedinečné výrobky. Japonské nože nalézají celosvětové uznání a společnost Yaxell patří mezi pět největších výrobců nožů na světě, na trh dodává každoročně asi 3–4 miliony nožů. Každý nůž je originál, na světě neexistují dva naprosto stejné. Takový originál můžete mít doma i vy!
Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Vhodný do každé kuchyně. Délka čepele: 120...
Univerzální nůž s širokou čepelí, vhodný pro krájení zeleniny, masa i ryb. Délka čepele: 165 mm....
Tradiční všestranný nůž vhodný pro hobby i profesionální kuchaře. Délka čepele: 200 mm ...
Japonská verze kuchařského nože. Vhodný pro krájení větších kusů masa, ryb. Délka čepele: 200 mm...
Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm Jak brousit japonské nože?
Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm...
Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm Jak...
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 165 mm Jak brousit...
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm Jak brousit...
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm Jak brousit...
Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 120 mm Jak brousit...
Stránka 9 z 10 - 117 položek celkem